Puhelinpalvelut

Puhelun hinta 2,95 € / min + pvm.

Puhelinpalvelut

07001 7092 – T75-, T65-, T64-, T5- sekä Teivon ja Oulun ravit

 • TOTO75, TOTO65, TOTO64, TOTO5, TOTO4, Päivän Duo
 • Vihjesysteemit, analyysit ja todennäköisyysarviot
 • Päivän parhaat totopelikohteet, kaksareineen ja kerroinrajoineen
 • Troikkavihjeet ja troikkalähtöjen arviot

Puhelun hinta 2,95 € / min + pvm.

Jos olet tyytyväinen palveluumme, kerro se muille. Jos et ole täysin tyytyväinen, kerro se meille. Me haluamme, että Sinä olet palveluumme tyytyväinen kanta-asiakas!
Kerro terveisesi osoitteeseen voittolinja[at]voittolinja.fi

Tilausehdot

Ole hyvä ja tutustu alla oleviin Tilausehtoihin, tilaamalla hyväksyt Tilausehdot.

Kaikki Voittolinja Oy:n tuottamat vihjeet on tarkoitettu asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Asiakas voi vapaasti hyödyntää vihjeitä omassa henkilökohtaisessa pelaamisessaan. Vihjeviestin, tai sen osan, julkistaminen on kielletty ehdottomasti. Vihjeviestin, tai sen sisällön, osittainenkin välittäminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mikäli asiakas rikkoo tätä kieltoa, on hän velvollinen maksamaan Voittolinja Oy:lle korvausta viisi tuhatta euroa (5000 €) kutakin rikkomusta kohti.

Ostaessaan palvelun asiakas antaa suostumuksensa Voittolinja Oy:n markkinointiviesteille. Asiakkaan yhteystietoja ei tulla käyttämään muuhun tarkoitukseen kuin sanottuun markkinointiin tai asiakkaan tavoittamiseen palvelun ostoon liittyvissä asioissa eikä noita tietoja luovuteta Voittolinja Oy:n ulkopuolelle muuten kuin viranomaisen ehkä niin määrätessä.

Vihjeemme ja mainostekstimme eivät ole tarkoitettu kehotukseksi asioimaan kolmannen osapuolen www-sivulla, johon näillä sivuilla on viitattu. Kaikki mainitsemamme kolmansien osapuolten yhteystiedot ja vastaavat tiedot on tarkoitettu ilman sitoumuksia vain tiedotustarkoitukseen. Voittolinjan tarkoituksena on vain antaa asiakkailleen pelialan vaihtoehdoista puolueetonta tietoa. Voittolinja ei ota mitään kantaa kolmansien osapuolien www-sivujen oikeellisuuteen, ajantasaisuuteen tai täsmällisyyteen. Voittolinja ei ota mitään vastuuta kolmansien osapuolien www-sivujen käyttämisen seurauksista, riippumatta vastuun perusteista ja siitä, oliko Voittolinjalla tieto mahdollisesta tällaisesta asiasta. Tiedot muiden osapuolien www-sivuista on tarkoitettu vain asiakkaiden Internetin käytön helpottamiseksi.

Vastuunrajoitukset

Lupaamme toimia aina ammattimaisesti ja huolellisesti vihjeitämme laatiessamme ja julkaistessamme.

Vihjeemme ovat siitä huolimatta vain arvioita ja ennusteita. Yksittäinen vihje voi osoittautua oikeaksi taikka epäonnistuneeksi, emmekä voi taata vihjeidemme osumistarkkuutta taikka niiden noudattamisen kannattavuutta pitkälläkään aikavälillä.
Emme vastaa palvelussamme mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia asiakkaillemme aiheutuvasta välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, kuten tulon menetyksestä, saamatta jääneestä tuotosta tai muista sopimussuhteista aiheutuvista vahingoista.
Vastuumme asiakastamme kohtaan rajoittuu kaikissa tapauksissa tuhanteen [1.000] euroon.
Emme myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Tällainen vastuusta vapauttava ylivoimainen este on esimerkiksi:

 • viranomaisen toimenpide;
 • sota, terroriteko, kapina, mellakka tai niiden uhka;
 • meistä riippumaton häiriö tietoliikenteessä;
 • tulipalo; ja
 • työtaistelut, kuten lakko, saarto tai työsulku.
  Ylivoimainen este oikeuttaa meidät keskeyttämään vihjeiden tarjoamisen toistaiseksi.

Voittolinja Oy:llä on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja ilmoittamalla siitä yrityksen nettisivuilla. Muutos tulee voimaan aikaisintaan silloin, kun se julkaistaan yrityksen nettisivuilla.

Tarjolla
tänään

Vermo 24.4.

T65 (perustelut/arviot) + T4 + bonustroikka + lämmitykset

19,90 €  OSTA TÄSTÄ