Nettipalvelut

Olemme avanneet uuden nettivihjeiden maksupalvelun.

Nettipalvelut

Voittolinja pyrkii jatkuvasti kehittämään palvelujaan sekä sisällöllisesti, että helpommiksi käyttää. Siksi olemme avanneet uuden nettivihjeiden maksupalvelun. 

Voit nyt maksaa vihjeet kätevästi luottokortilla tai pankkitunnuksillasi. Homma hoituu Paytrailin kautta kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksutavoilla ja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Ja kuten ennenkin – nettivihjeisiin kuuluu lämmityspalvelu aina silloin, kun se on toiminnassa.

Nettipalvelumme on erittäin helppokäyttöinen ja opastaa askel askeelta, mutta jos on ongelmia tai mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi viestittää osoitteeseen voittolinja@voittolinja.fi. Perinteinen puhelinpalvelumme jatkaa, joten soittamallakin saat edelleen Voittolinjalta asiantuntijoiden analyysit.

Nettivihjeet löydät etusivun yläosan punaisesta laatikosta.

Tilausehdot

Ole hyvä ja tutustu alla oleviin Tilausehtoihin, tilaamalla hyväksyt Tilausehdot.

Kaikki Voittolinjan Oy:n tuottamat vihjeet on tarkoitettu asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Asiakas voi vapaasti hyödyntää vihjeitä omassa henkilökohtaisessa pelaamisessaan. Vihjeviestin, tai sen osan, julkistaminen on kielletty ehdottomasti. Vihjeviestin, tai sen sisällön, osittainenkin välittäminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mikäli asiakas rikkoo tätä kieltoa, on hän velvollinen maksamaan Voittolinja Oy:lle korvausta viisi tuhatta euroa (5000 €) kutakin rikkomusta kohti.

Ostaessaan palvelun asiakas antaa suostumuksensa Voittolinja Oy:n markkinointiviesteille. Asiakkaan yhteystietoja ei tulla käyttämään muuhun tarkoitukseen kuin sanottuun markkinointiin tai asiakkaan tavoittamiseen palvelun ostoon liittyvissä asioissa eikä noita tietoja luovuteta Voittolinja Oy:n ulkopuolelle muuten kuin viranomaisen ehkä niin määrätessä.

Vihjeemme ja mainostekstimme eivät ole tarkoitettu kehotukseksi asioimaan kolmannen osapuolen www-sivulla, johon näillä sivuilla on viitattu. Kaikki mainitsemamme kolmansien osapuolten yhteystiedot ja vastaavat tiedot on tarkoitettu ilman sitoumuksia vain tiedotustarkoitukseen. Voittolinjan tarkoituksena on vain antaa asiakkailleen pelialan vaihtoehdoista puolueetonta tietoa. Voittolinja ei ota mitään kantaa kolmansien osapuolien www-sivujen oikeellisuuteen, ajantasaisuuteen tai täsmällisyyteen. Voittolinja ei ota mitään vastuuta kolmansien osapuolien www-sivujen käyttämisen seurauksista, riippumatta vastuun perusteista ja siitä, oliko Voittolinjalla tieto mahdollisesta tällaisesta asiasta. Tiedot muiden osapuolien www-sivuista on tarkoitettu vain asiakkaiden Internetin käytön helpottamiseksi.

Vastuunrajoitukset

Lupaamme toimia aina ammattimaisesti ja huolellisesti vihjeitämme laatiessamme ja julkaistessamme.

Vihjeemme ovat siitä huolimatta vain arvioita ja ennusteita. Yksittäinen vihje voi osoittautua oikeaksi taikka epäonnistuneeksi, emmekä voi taata vihjeidemme osumistarkkuutta taikka niiden noudattamisen kannattavuutta pitkälläkään aikavälillä.
Emme vastaa palvelussamme mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia asiakkaillemme aiheutuvasta välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, kuten tulon menetyksestä, saamatta jääneestä tuotosta tai muista sopimussuhteista aiheutuvista vahingoista.
Vastuumme asiakastamme kohtaan rajoittuu kaikissa tapauksissa tuhanteen [1.000] euroon.
Emme myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Tällainen vastuusta vapauttava ylivoimainen este on esimerkiksi:

  • viranomaisen toimenpide;
  • sota, terroriteko, kapina, mellakka tai niiden uhka;
  • meistä riippumaton häiriö tietoliikenteessä;
  • tulipalo; ja
  • työtaistelut, kuten lakko, saarto tai työsulku.
    Ylivoimainen este oikeuttaa meidät keskeyttämään vihjeiden tarjoamisen toistaiseksi.

Voittolinjalla Oy:llä on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja ilmoittamalla siitä yrityksen nettisivuilla. Muutos tulee voimaan aikaisintaan silloin, kun se julkaistaan yrityksen nettisivuilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tarjolla
tänään

Tällä hetkellä ei vihjeitä, palaathan myöhemmin!